Barnklättring

Vardagar Kvällstid

På vardagar är det åldersgräns 16 år som gäller, dvs ingen generell drop-in för barn och ungdomar.

Barngrupper

Söndagar har vi träningsgrupper med barn och ungdomar från 7 år. Det är stora grupper och mitt i terminen har vi inte möjlighet att erbjuda prova-på-klättring. Istället hänvisar vi till Familjeklättring.

För att ställa dig i kö eller få mer information om barngrupperna kan du kontakta barn@sundsvallsklatterklubb.se

Reportage från träningen

Familjeklättring

Familjeklättring kräver ingen föranmälan och är på vissa fredagar kl 16-18  och söndagar 16-17:30 (Se kalender för datum)

För att ge barn som inte går i barngrupper en möjlighet att prova på så håller vi öppet och klättrar under avslappnade former med familjen. Du som har hallkort klättrar utan kostnad med dina barn. Du som inte är medlem eller är medlem utan hallkort betalar engångsavgift (100 kr) för hela familjen. Alla barn måste registrera sig och bli medlem vilket ingår i priset..

Klättring på egen risk, en förälder måste alltid vara med vid klättring. En barn och ungdomsledare finns på plats för tips och råd under den här timmen.

Utrustning

För att klättra krävs ingen speciell utrustning förutom skor som kan lånas på klubben. Det är en god idé att ta med egna skor för inomhusgymnastik utifall alla låneskor är upptagna. Oöma kläder för inomhusgymnastik funkar bra.

Avgift

Terminsavgiften (600kr) inkluderar medlemskap i klubben se Avgifter och Betalningsinformation

Terminsplanering

Terminsplaneringen hittar ni i kalendern.
Inställda träningar meddelas på hemsidan.

Top