Klätterhallen stänger med anledning av COVID-19

Styrelsen har beslutat att stänga hallen för ordinarie öppethållande från och med v.16 för att minska trycket i klätterhallen. Vi kommer alltså inte att sälja engångsbiljetter och ta emot prova-på-klättrare etc.

Har du köpt årskort? Då kan du sitta lugnt i båten.  Det finns möjlighet att registrera en Airkey (appstyrd bluetooth-nyckel) som ger tillgång till hallen alla dagar kl. 06-21. Maila ditt namn och mobilnummer till medlem@sundsvallsklatterklubb.se så kommer det instruktioner.

– Håll utkik på hemsidan så att inte din träning krockar med andra aktiviteter som t.ex. barnträningen. Kom ihåg att du ansvarar för att låsa hallen när du går hem. – Handhygien och hålla avstånd till varandra gäller såklart fortfarande!     

Barnträning? Barnträningsgrupperna styr själva över sina öppettider de veckor som återstår.

Familjeklättring? Familjeklättringen avslutas för säsongen söndag 5/4.

Vill du klättra ute med oss? 

Visste du att vi bor i en fantastiskt bra klätterstad? Från tidig vår till sen höst är vi många som klättrar ute bara vädret tillåter. Är du sugen på att hänga med ut? Tveka inte att skriva på vår Facebooksida! Kolla in 27 CRAGS för att leta klätterområden i närheten: https://27crags.com/areas/348