Corona-uppdatering 30/3:

Regeringen har på Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillfälligt förbjudit allmänna sammankomster och offentliga tillställningar över 50 personer. Arrangemang med färre deltagare får genomföras, men bör utföras på ett sätt som minimerar risken för smittspridning.

Styrelsen i SKK har därför beslutat att tillfälligt begränsa antalet besökare som får uppehålla sig i klättergymmet till 20st samtidigt. Detta för att minimera kontakt och därigenom smittorisken. Nyckelpersonerna kommer att hålla koll på hur många som är inne och klättrar.

Har man egen nyckel rekommenderas även att man om möjligt klättrar på andra tider än ordinarie öppettider, detta för att sprida ut antalet besök.

Precis som förut gäller HANDTVÄTTSKRAV, både före och efter träningspass. Självklart håller man sig hemma om man har förkylningssymptom. Tvätta även av utrustning när du använt den klart, gäller kanske främst gymutrustning som vikter, stänger och roddmaskin.

Vi vill även uppmana till utomhusklättring nu när klippor och boulders börjar tina fram. Fråga någon nyckelperson eller maila styrelsen om du har någon fundering.

Alla leder och boulders i sundsvallsområdet finns registrerade på www.27crags.com Blir det någon ändring gällande klätterklubbens verksamhet så kommer vi informera det på hemsidan och på Facebook. Klättra säkert!

Mvh Styrelsen